Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Vakantiekamp

Een geschikte locatie voor een vakantiekamp is vaak moeilijk te vinden. Gelukkig beschikt de Stichting Jeugdbuitenverblijven over veel verschillende accommodaties op prachtige locaties, geschikt voor de meest uiteenlopende vakantiekampen.

Op deze website vindt u een overzicht van de accommodaties die wij verhuren. Deze accommodaties liggen verspreid over heel Nederland.

Elk groepsverblijf beschikt over de nodige ruimte,  zowel in als om het verblijf. Hierdoor is er dus genoeg plek voor leuke activiteiten tijdens het vakantiekamp.

De meeste verblijven beschikken rondom over bossen voor spannende speurtochten of droppings. Daarnaast is er vaak een kampvuurplaats aanwezig, zodat u tijdens het vakantiekamp ook met z’n allen rondom het kampvuur kunt gaan zitten.

Kortom, ruimte genoeg voor leuke dingen om het vakantiekamp voor de deelnemers onvergetelijk te maken!

Bekijk dus snel deze website, of neem contact met ons op voor verdere informatie over prijzen en beschikbaarheid. Dat kan via het info formulier op de site of via telefoonnummer 0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten