Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Kamphuis Utrecht

Opzoek naar een kamphuis in Utrecht? Op de Utrechtse Heuvelrug heeft Stichting Jeugdbuitenverblijven maar liefst 6 kamphuizen in beheer! De kans is groot dat een van deze kamphuizen aan uw wensen voldoet!

Elk kamphuis in Utrecht heeft een verschillende capaciteit. Maar doordat u de accommodaties kunt samenvoegen, zijn de kamphuizen geschikt voor kleine en grote groepen. Dat is dus ideaal!

Om de verblijven heeft u verder genoeg ruimte voor verschillende activiteiten. Zo is er een groot speelveld op het terrein en kunt u het bos in. Er is ook een kampvuurplaats en u kunt er barbecuen.

In de omgeving zelf zijn genoeg dingen om te doen. Zo kunt u de Pyramide van Austerlitz bezoeken. Dit is een monument midden op de Utrechtse Heuvelrug. Het is een heuvel in de vorm van een piramide, gebouwd in 1804. Maar u kunt ook naar het militair luchtvaartmuseum of recreƫren op het Henschotermeer.

Bekijkt u voor alle details de kamphuizen op deze website. En u heeft dan nog vragen over een kamphuis in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op nummer 0343-491482. Als u er al uit bent, kunt u ook dit nummer draaien om een kamphuis te reserveren.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten