Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Kamphuis Sevenum

Bent u opzoek naar een kamphuis in Sevenum geschikt voor een grote groep?
Stichting Jeugdbuitenverblijven heeft in Sevenum twee prachtige kamphuizen, elk geschikt voor een groep van maximaal 120 personen.

Elk kamphuis in Sevenum is gelijkvloers. Alle ruimtes, zoals de recreatiezaal en de slaapvertrekken, bevinden zich dus op de begane grond. Dat is ideaal voor mensen in een rolstoel, of mensen die moeilijk ter been zijn. Dat maakt onze kamphuizen in Sevenum dan ook geschikt voor diverse groepen van verschillende samenstellingen.

Daarnaast beschikt elk kamphuis over voldoende ruimte op het terrein om diverse activiteiten te organiseren. Zo is er genoeg plek voor spel of sport, maar er kan ook gebarbecued worden en er is een speciale kampvuurplaats. Uiteraard is ook in de naaste omgeving genoeg te doen: van zwemmen in het zwembad of in de recreatievijver tot heerlijk wandelen in natuurgebied de Peel.

Bent u geïnteresseerd in één van onze kamphuizen in Sevenum? Bekijk dan deze website voor meer informatie of neem contact met ons op via telefoonnummer 0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten