Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Kamphuis Limburg

In Limburg, aan de rand van de prachtige plaats Valkenburg, hebben wij een prachtig kamphuis staan. Dit kamphuis is onderdeel van kasteel Oost en behoort daarmee tot één van de mooiste accommodaties in de wijde omgeving. Dit kamphuis is te huur voor groepen tot maximaal 55 personen.

Het kamphuis beschikt over 3 slaapverblijven en een eet- en recreatieruimte. Daarnaast zijn er nog de nodige faciliteiten aanwezig als een koelkast, magnetron, waterkoker enzovoorts.

De unieke locatie van het kamphuis zal er zeker voor zorgen dat u uw bezoek niet snel zult vergeten. Zo ligt de accommodatie op steenworp afstand van het prachtige natuurgebied Schaesberg. Maar ook de bekende Limburgse grotten zijn in de buurt, die u zelfs op de mountainbike kunt bezichtigen.
Uiteraard zijn er nog vele andere activiteiten in de omgeving. U zult zich dus geen moment vervelen tijdens uw aanwezigheid!

Bent u benieuwd naar ons kamphuis in Limburg of wilt u graag meer informatie over deze accommodatie? Belt u dan vrijblijvend naar onze Stichting Jeugdbuitenverblijven via telefoonnummer 0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten