Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Groepsaccommodatie Zuid Holland

Wij hebben een prachtige groepsaccommodatie te huur in Zuid Holland! Dus bent u nog opzoek naar een groepsaccommodatie in Zuid Holland? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

De groepsaccommodatie die wij verhuren in Zuid Holland ligt in de mooie plaats ’s-Gravenzande. Het is een prachtig, sfeervol en authentiek verblijf met ruimte voor maximaal 55 personen.
Het ligt in de buurt van een prachtig duingebied en het mooie strand van Hoek van Holland. Er is veel ruimte omheen, in de vorm van sportvelden. Hierdoor kunt u er dus makkelijk leuke en sportieve activiteiten organiseren. In de extra recreatieschuur is het mogelijk om een gezellige feestavond te organiseren.

Verder is deze prachtige groepsaccommodatie in Zuid Holland voorzien van een gezellige openhaard. Buiten heeft u de mogelijkheid tot barbecuen en heeft u de beschikking over vuurkorven. Zo kunt u ’s avonds bij mooi weer met z’n allen heerlijk op het terras genieten van uw verblijf in onze accommodatie.

Links op deze website vindt u onder het kopje ’s-Gravenzande meer informatie over de groepsaccommodatie in Zuid Holland. Wilt u echter meteen al reserveren? Bel ons dan via telefoonnummer 0343-491482 en wij maken uw reservering in orde.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten