Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Groepsaccommodatie Zeeland

De mooiste groepsaccommodatie in Zeeland huurt u bij de Stichting Jeugdbuitenverblijven!

Wij verhuren in Oostvoorne namelijk de prachtige groepsaccommodatie genaamd het Samuel Naardenhuis. Deze groepsaccommodatie biedt onderdak aan maximaal 70 personen en ligt midden in een recreatiegebied, direct aan het Brielse Meer. Vlakbij de groepsaccommodatie vindt u tevens het strand en de zee, waardoor activiteiten op het water bijna niet uit te sluiten zijn!

Op het terrein zelf bevindt zich een mooi terras, met vuurkorven en een barbecue. Ook kan er getafeltennist worden of kan men zich vermaken op het speelveld.

Er is dus genoeg te doen in en rondom onze fantastische groepsaccommodatie in Zeeland! Van diverse watersporten tot zelf georganiseerde activiteiten, u zult zich vast geen seconde vervelen tijdens u verblijf in Zeeland!

Wilt u graag meer informatie over de groepsaccommodatie? Bekijkt u dan de gedetailleerde beschrijving van de accommodatie op deze website. En heeft u dan nog vragen of wilt u graag de groepsaccommodatie huren? Neem dan contact met ons via telefoonnummer 0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten