Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Groepsaccommodatie Veluwe

Zoekt u een sfeervolle groepsaccommodatie op de Veluwe? Misschien hebben wij wel de groepsaccommodatie waar u naar op zoek bent.

In Nunspeet hebben wij twee prachtige groepsaccommodaties. Deze liggen midden in het bosrijke gebied van de Veluwe, op het fraaie landgoed De Grote Bunte.

Met kleine groepen kunt u terecht in groepsaccommodatie het Koetshuis. Deze accommodatie biedt ruimte aan maximaal 33 personen. Voor groepen tot 102 personen, staat het prachtige oude landhuis De Grote Bunte voor u ter beschikking.

Voor beide accommodaties geldt dat u zich in een prachtige bosrijke omgeving bevindt, midden op de Veluwe. Daarnaast is er een groot speelveld waarop gevoetbald kan worden, of waar andere activiteiten plaats kunnen vinden. Tevens bestaat er de mogelijk om te barbecuen en om vuurkorven te gebruiken.

Bekijkt u de groepsaccommodaties op onze website. Dankzij de foto’s en de overige informatie krijgt u een goed beeld van hoe de accommodatie er uit ziet.

Voor het reserveren van een groepsaccommodatie op de Veluwe kunt u contact met ons op nemen door middel van het info formulier of door te bellen met telefoonnummer  0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten