Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Groepsaccommodatie Utrecht

Zoekt u een mooie, ruime groepsaccommodatie in de buurt van Utrecht? De Stichting Jeugdbuitenverblijven heeft in Utrecht diverse groepsaccommodaties voor u ter beschikking.

In Austerlitz bijvoorbeeld, hebben wij alleen al 6 groepsaccommodaties die u kunt huren. Afhankelijk van de groepsgrootte kunt u een kleine of een grote groepsaccommodatie huren of, bij hele grote groepen, kunt u verschillende accommodaties samenvoegen. Op die manier heeft u bij ons dus een grote keuze aan mogelijkheden.

Welke groepsaccommodatie in Utrecht u ook kiest, u zit altijd centraal. Zo kunt in de nabije bossen spellen organiseren zoals survivals, speurtochten of droppings. Maar u kunt ook uitstapjes maken naar een zwembad, museum of stadscentrum in de buurt.  

Neemt u voor meer informatie en voor vragen over prijzen en beschikbaarheid contact op met het centraal bureau van onze stichting, telefoonnummer: 0343-491482 of vul het info formulier in.


Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten