Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Groepsaccommodatie Sevenum

Bent u opzoek naar een groepsaccommodatie in de omgeving van Sevenum? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Wij hebben namelijk twee prachtige groepsaccommodaties in Sevenum waar u terecht kunt.

De twee groepsaccommodaties beschikken over een eet- en recreatieruimte en over de nodige slaapzalen. Uiteraard zijn er diverse andere faciliteiten aanwezig, om uw verblijf in een van onze groepsaccommodaties zo aangenaam mogelijk te maken. Per groepsaccommodatie kunnen er maximaal 120 mensen verblijven.

Elke accommodatie beschikt buiten over genoeg ruimte voor verschillende (sportieve) activiteiten. Ook kan er naar hartelust gebarbecued worden en is er een kampvuurplaats, waar u ’s avonds gezellig met z’n allen rondom het kampvuur kunt zitten. Natuurlijk is er in de nabij omgeving ook genoeg te beleven, u hoeft zich dus geen moment te vervelen als u in één van onze groepsaccommodaties in Sevenum verblijft!

Wilt u graag meer weten over onze verblijven? Op onze website vindt u een uitgebreid en gespecificeerd overzicht van onze twee accommodaties in Sevenum. U vindt hier zelfs foto’s en een plattegrond van elke groepsaccommodatie afzonderlijk.

Heeft u toch nog vragen of wilt u graag reserveren? Neem dan contact op met ons op via telefoonnummer 0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten