Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Fusie Stiching Jeugdbuitenverblijven (JVB) en Stichting Paasheuvelgroep Vakantiecentra

Op 1 januari jl. is de Stichting Jeugdbuitenverblijven (JBV) gefuseerd met de Stichting Paasheuvelgroep Vakantiecentra. De combinatie gaat verder onder de naam Paasheuvelgroep en bestaat uit de onderdelen Paasheuvelgroep Campings en Paasheuvelgroep Groepsverblijven. De accommodaties van de Stichting Jeugdbuitenverblijven gaan deel uitmaken van Paasheuvelgroep Groepsverblijven. Martin Sloof, directeur van de Stichting Jeugdbuitenverblijven, wordt de nieuwe directeur van de Paasheuvelgroep.

Waarom een fusie?
Door de fusie ontstaat een organisatie die zich kan ontwikkelen tot een toonaangevende partij in de recreatiesector. Betaalbaarheid en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke kenmerken, geheel in overeenstemming met het tot nu toe door ons gevoerde beleid. De toegenomen schaalgrootte moet ertoe leiden dat wij ons aanbod kunnen uitbreiden en verbeteren. Wat er voor u als gast veranderd en vooral ook wat er juist niet veranderd kunt u nalezen in de informatiebrochure.

Ik heb de brochure gelezen, maar kan de Paasheuvel niet terugvinden op jullie website?
In het eerste fusiejaar zal naast de ontwikkeling van een gezamenlijke huisstijl, tevens de ontwikkeling van een nieuwe website en een gezamenlijke marktbenadering gestalte krijgen. Uiterlijk 1 januari 2011 zullen de effecten daarvan zichtbaar zijn.

De campings en groepsverblijven van de Stichting Paasheuvelgroep Vakantiecentra kunt u tot dan terugvinden op de website www.paasheuvelgroep.nl

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten