Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Schoolvakanties

Zoekt u een accommodatie die zowel in de schoolvakanties als na de schoolvakanties beschikbaar is? De Stichting Jeugdbuitenverblijven heeft diverse accommodaties in de verhuur, die u elke periode kunt boeken, ongeacht de schoolvakanties.

Buiten de schoolvakanties worden de accommodaties vaak gereserveerd door schoolklassen voor schoolkampen. In de schoolvakanties zijn onze accommodaties dan ook vaak beschikbaar voor bijvoorbeeld verenigingen, scouting, jeugdgroepen, families en reünies.

Ongeacht de schoolvakanties kunt u dus bij een van onze accommodaties terecht en kunt u genieten van de prachtige natuur waarin u zich bevindt. Uiteraard kunt u zich te goed doen aan alle activiteiten in de buurt, zoals uitstapjes maken naar nabij gelegen stadjes of musea. Uiteraard kunt u zelf ook het een en ander organiseren voor de groep, zoals mooie boswandelingen of een gezellige barbecue op het terrein van het groepsverblijf.

In de omgeving van onze accommodaties zijn in elk geval mogelijkheden genoeg om u niet te hoeven vervelen tijdens uw verblijf bij ons. Elk groepsverblijf heeft haar eigen mogelijkheden voor leuke dingen om te doen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven en aan speelruimte geen gebrek.
Uiteraard kunt u bij ons altijd terecht voor meer informatie of leuke ideeën voor activiteiten.  

Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten