Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Kampverblijven

Voor betaalbare kampverblijven met uitstekende faciliteiten bent u bij Stichting Jeugdbuitenverblijven aan het juiste adres!

Omdat wij een stichting zijn werken wij zonder winstoogmerk. Hierdoor kunnen we u prachtige kampverblijven bieden tegen lage prijzen. Als stichting hebben wij namelijk als doel om een gevarieerd aantal groepen een betaalbaar en verantwoord onderkomen te kunnen bieden.

Onze kampverblijven zijn dan ook geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Maar ze bieden ook onderdak aan de meest uiteenlopende groepen zoals schoolklassen, studentengroepen, vriendengroepen, families, reünies, scouting, culturele groepen of op de natuur gerichte jongerengroepen.

Vast staat in elk geval dat onze kampverblijven zich in een natuurrijke omgeving bevinden. De een dicht bij de duinen en het strand, de andere midden in het bos. Er is altijd genoeg ruimte en vrijheid en toch zijn er ook voldoende mogelijkheden voor uitstapjes naar bijvoorbeeld musea of zwembaden in de buurt.

Op onze website vindt u het complete overzicht van alle kampverblijven die u bij ons kunt reserveren. Vooral voor boekingen in het zomerseizoen is het verstandig om tijdig te reserveren of een optie te nemen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via telefoonnummer  0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten