Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Kampverblijf

Zoekt u nog een leuk kampverblijf voor bijvoorbeeld een schoolkamp of een scoutingkamp? De groepsaccommodaties van Stichting Jeugdbuitenverblijven zijn hiervoor zeer geschikt!

Onze accommodaties vindt u door heel Nederland en zijn allen omgeven door veel natuur en veel ruimte voor leuke “doe dingen”.  De kampverblijven zijn voorzien van de nodige faciliteiten en beschikken allemaal over een groot speelterrein waar de kinderen zich naar hartelust uit kunnen leven. In de bosrijke omgeving kunnen spannende speurtochten worden uitgezet en ’s avonds kan er op de kampvuurplaats een groot kampvuur gehouden worden.

Omdat wij een stichting zijn werken we op non-profit-basis. Hierdoor kunnen we u een goede kwaliteit en service bieden tegen lage prijzen. We willen dat onze kampverblijven voor iedereen toegankelijk zijn en dat allerlei groepen gebruik kunnen maken van onze verblijven.  

Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze kampverblijven. Per kampverblijf vindt u meer informatie over de faciliteiten. Met behulp van de plattegronden en foto’s zult u een compleet beeld krijgen van elk kampverblijf afzonderlijk.

Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact op nemen met ons centraal bureau, telefoonnummer  0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten