Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Kamphuis de peel

Reserveert u voor een leuk en aangenaam verblijf ons kamphuis in de Peel! Onze stichting, de Stichting voor Jeugdbuitenverblijven, heeft in de Peel namelijk een fantastisch kamphuis waar u terecht kunt voor een gezellig verblijf.

Het kamphuis staat aan de rand van natuurgebied de Heidse Peel en heeft een grote capaciteit. Zo zijn er bedden beschikbaar voor 166 personen en zijn er meerdere verblijven die gegroepeerd staan om een leuk binnenpleintje. Op deze manier behoudt het kamphuis zijn gezelligheid, ook voor grote groepen.

Om het kamphuis bevindt zich een eigen speelterrein van 1,9 ha waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten. Ook is er een eigen speelveld waar de kinderen kunnen volleyballen of basketballen. Op het terras is het mogelijk om te barbecuen en ook is er een kampvuurplaats waar u ’s avonds gezellig met z’n allen rondom het kampvuur kunt gaan zitten.

In de nabije omgeving zijn er ook genoeg activiteiten te doen, zoals het maken van een boswandeling door de Peel of het bezoeken van diverse musea.

Voor het bezichtigen van het kamphuis kunt u contact opnemen met de beheerster, Helma van Empel.
Telefoonnummer 0493-529381 of 0493-529554.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten