Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Introductiekamp

Bent u opzoek naar de juiste locatie voor uw introductiekamp? Bekijk dan het aanbod van groepsverblijven op deze website van Stichting Jeugdbuitenverblijven!

Wij hebben 15 accommodaties in ons beheer, verspreid over heel Nederland. Zo hebben wij accommodaties vlak aan zee, maar we hebben ook accommodaties in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Afhankelijk van het soort introductiekamp dat u wilt organiseren, kunt u bij ons een passende accommodatie boeken.

Elke accommodatie afzonderlijk heeft genoeg ruimte op het terrein voor spellen, wandelingen, kampvuren of een grote barbecue. Uiteraard zijn er ook de nodige faciliteiten aanwezig om uw introductiekamp succesvol te laten verlopen.

Afhankelijk van de groepsgrootte tijdens het introductiekamp, kunt u verschillende accommodaties samenvoegen. Op die manier bestaat de mogelijkheid om meer slaapplaatsen te creëren. Dankzij de opstelling van onze accommodaties blijft toch de gezellige sfeer gehandhaafd. Dus of u nu een introductiekamp organiseert voor een grote of een kleine groep: u kunt altijd bij ons terecht!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag meer informatie over onze groepsverblijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer  0343-491482.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten