Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Groepsaccommodatie

Bent u opzoek naar een leuke groepsaccommodatie? De Stichting Jeugdbuitenverblijven beschikt over prachtige groepsaccommodaties gelegen op de mooiste plekjes door heel Nederland!

In totaal beschikken we over 15 groepsaccommodaties, vanwaar u alle kanten op kunt. Bijvoorbeeld naar het strand, de duinen, het bos of een leuke stad. Daarnaast is er bij elke groepsaccommodatie genoeg te doen, zo vindt u er leuke activiteiten of natuurlijk kunt u er zelf leuke activiteiten organiseren.

De capaciteit verschilt per groepsaccommodatie. Zo hebben we accommodaties van 33 tot 166 bedden. Bij voldoende deelnemers heeft u de groepsaccommodatie geheel voor uzelf en hoeft er dus geen rekening te worden gehouden met andere groepen. Dat brengt natuurlijk een grote mate van vrijheid met zich mee, waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld om een geheel eigen programma te kunnen samen stellen voor de groep.  

Bent u benieuwd over welke groepsaccommodaties wij beschikken? Bekijk dan onze website. U vindt op de site namelijk elke groepsaccommodatie inclusief een uitgebreide beschrijving met plattegrond en informatie over de omgeving.

Wij hopen u snel eens te ontmoeten als gast in één van onze groepsaccommodaties!

Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten