Accommodaties
Austerlitz
Krekel
Mier
Vos
Egel
Lipke Zijlstra
Houtduif
Nunspeet
Grote Bunte
Koetshuis
Sevenum
Korhoen
Patrijs
Ysselsteyn (LB)
Peelhaas 's-Gravenzande
Staelduinhoeve Oostvoorne
Samuel Naardenhuis Oosterhout
Schiedams
Schoolbuitenhuis
Valkenburg
Kasteelhoeve

Accommodaties - © 2008

Groepsaccommodatie cursus

Bent u opzoek naar een groepsaccommodatie voor het houden van een cursus? Onze Stichting Jeugdbuitenverblijven beschikt over diverse groepsaccommodaties in heel Nederland, die bij uitstek geschikt zijn voor het geven van cursussen.

Elke groepsaccommodatie is voorzien van veel ruimte en een omgeving die rijk is aan natuur, zoals bos of heide. Hierdoor is er genoeg plek voor het houden van bijvoorbeeld verschillende “doe activiteiten” tijdens de cursus.

En wilt u ten tijde van de cursus ook overnachten op een van onze accommodaties? Dat is mogelijk. Elke groepsaccommodatie biedt een breed scala aan faciliteiten en een groot aanbod aan slaapplaatsen. Voor zowel grote als kleine groepen cursisten.

Tijdens de duur van de cursus op een van onze groepsaccommodaties is het mogelijk dat wij alle maaltijden geheel voor u verzorgen. Tevens is het zo dat u, bij voldoende deelname,  de groepsaccommodatie tijdens de cursus niet hoeft te delen met andere groepen.

Op onze website vindt u een overzicht van onze groepsaccommodaties die u kunt reserveren voor cursussen. U leest hierbij meteen over welke faciliteiten de groepsaccommodatie beschikt en dankzij de foto’s heeft u alvast een indruk van de verblijven.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Veelgezochte informatie:


 

Nieuwe website


In verband met een fusie tussen Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep op 1 januari 2010 is een nieuwe website in het leven geroepen met het volledige aanbod aan groepsacommodaties.
Deze website is niet meer up-to-date
Klik hier voor onze nieuwe website


Sluiten